Kdo smo

Gibalni inštitut Vija Vaja je nastal z namenom, da nudi dom in zavetje vsem, ki želijo skozi različno gibalno in ustvarjalno izražanje prebuditi speče talente, želje in sanje ter mu nuditi varno zavetje skozi ples in gib. Nudi različne plesne tečaje za otroke in odrasle, ne glede na starost in znanje.
Plese, kjer lahko prebujate in razvijate svoje talente v paru, vam nudimo v obliki tečajev družabnega plesa, latinsko ameriških in standardnih plesov, argentinskega tanga, salse in swinga. Lahko pa v svoj svet vstopite tudi sami, v tečajih pilatesa, joge in tai-chija.
Za vaš razvoj so na voljo tudi različne delavnice, predavanja in seminarji o temah, ki prinašajo sonce v naša življenja.

Previdno izbiramo naše sodelavce in naše merilo so: znanje, izkušnje, zrelost, odgovornost, profesionalnost, strast in veselje do dela ter občutek za sočloveka.

Zavedamo se, da je vsak posameznik, ki prestopi prag naše Vije Vaje poseben in drugačen. To spoštujemo in vam želimo, da se v našem objemu počutite varne in zaželjene.
Naredili smo prvi korak in odpiramo svoja vrata in srce za Vašega.

Gibalni inštitut vodi Uroš Andič.