POLETNA AKADEMIJA TANGA

Vabljeni na novo Poletno akademijo tanga!

Tango je igra dveh teles in štirih elementov, ki ju podpirajo.Zemlja ponudi svojo moč, ogenj prebudi čutnost, zrak oživi lahkotnost in voda, ta se iz giba v gib pretaka skozi telesa, ju oblikuje in povezuje. Vse ima svoje mesto, svojo vlogo in vsak delček naše biti deluje z razlogom.

Na akademiji se bomo posvetili povezanosti in balansu našega telesa, jasnemu in enovitemu posredovanju in sprejemanju informacij, raziskovali bomo različne možnosti kontakta, se poigrali z ritmom, tempom in njuno dinamiko in iskali nove izzive v improvizaciji.

Naš namen je dvigniti tango na višjo raven komunikacije, ki nam odpira pot k vse bolj suverenemu, lahkotnemu in tekočemu potovanju po prostoru. Spremljali nas bodo: zemlja, ogenj, zrak in voda.

Soriška planina nas bo gostila od 26.do 28. avgusta, 2022.

Program zajema 10 delavnic (tango, vals, milonga, podporne gibalne aktivnosti) in praktike. Cena za delavnice in preplesavanja je 100€.

Spimo v hotelu Macesen v Zgornji Sorici. Cena polpenziona je 72€ na osebo, na dan. V polpenzion je vključen zajtrk in večerja, kosilo je po naročilu z doplačilom.

Dvorana v kateri bomo vadili in plesali se nahaja v hotelu.

Prijavite se lahko na

041 393 564 Uroš

041 752 139 Irena ali irenacugalj@gmail.com

Za več informacij pokličite!

Za vas in vaš tango bova skrbela Uroš Andič in Irena Čugalj.